Digital Visual Solutions

Ressourcestyring

Ressourcestyring

Vil du gerne kunne tilpasse dine ressourcer i virksomheden, i forhold til dine medarbejders aktiviteter? Vil du ikke gerne kunne styre om virksomhedens ressourcer bliver brugt rigtigt, eller om der skal tales om optimering?

Ressourcestyring er vigtig i alle former for virksomheder, så man ikke spilder sin tid på aktiviteter som alligevel ikke fører noget med sig - det være sig salg, service eller lignende.

Der findes i dag en løsning til styring af virksomhedens ressourcer, hvor man ved hjælp af en et webbaseret program kan registrere alt tid, alle aktiviteter og projekter.

 
Ressourcestyring

Hvad er ressourcestyring

Har vi tid til kommende projekter?
Har vi for få projekter?
Har vi nok medarbejdere?
Har vi generelt nok ressourcer?


Ved hjælp af et webbaseret system vil du til en hver tid kunne svare på disse spørgsmål. Ressourcestyring handler om overblik og det handler om optimering!

Med brugen af systemet kommer også oveni at man kan holde styr på sine emner og sit kundekartotek. Ikke nok med at virksomheden kan holde styr på hvad og hvornår medarbejderne udfører deres opgaver, men man kan samtidig få oversigt over kunder, potentielle kunder og samarbejdspartnere. Systemet er både optimalt til web og til en app til smartphone og tablet, da medarbejderne altid kan opdatere deres aktiviteter ligemeget hvor i verden de er. Så kan projektlederen altid følge med i arbejdsgangen og se hvor meget tid medarbejderen har ledig til eventuelle nye projekter. Det må man sige er optimering af tid!


Ressourcestyring

Systemet har en række værktøjer, f.eks. sales enablement platform og mobile sales tool, som kan hjælpe dig med planlægningen, og give overblik over timeforbruget på tværs af projekter. Den projektansvarlige kan ved hjælp af systemet altid få et overblik over hvilken medarbejder der er ledig til en specifik opgave, og på den måde sørge for at ressourcer og aktiviteter er fordelt godt ud i hele virksomheden. På den måde er der ikke én medarbejder der sidder med 100 projekter, og én der sidder med 2 - men det er derimod mere jævnt fordelt.

Det webbaserede system giver et systematisk værktøj til registrering og dokumentering af sammenhængen mellem forbrug og aktiviteter. Systemet er både tilgængeligt på web og ved hjælp af en app til ipad, iphone, android, tablet, smartphone. Ved hjælp af ressourcestyring har virksomheden mulighed for altid at have målbare projekter, og på den måde er virksomheden altid optimal i deres performance, og det skaber i sidste ende et stabilt kundegrundlag og nogle loyale medarbejdere. Vigtigheden af et godt arbejdsmiljø igennem den rette ressourcestyring er også elementær.

Ressourcestyring igennem et webbaseret program kan tilgås fra hvilken som helst computer med internetadgang, og medarbejderen er på den måde altid opdateret med hvor langt han/hun er i sit arbejde og hvordan kollegernes tid ser ud. Men vigtigst af alt er dog at man vil have mulighed for at se præcis hvad man har arbejdet med hvornår, og på den måde føler medarbejderen at han/hun får noget ud af sin arbejdstid, og kan personligt måle sine resultater og derved øge sit engagement. Man kan se hvor meget, hvordan og hvor lang tid man bruger på projekter, og have et præcist overblik over hvad man bidrager med i virksomheden - dette kan øge motivationen eller åbne op for muligheden for forbedringer på arbejdspladsen eller hos den enkelte medarbejder. Hvis man altid har et godt overblik over sine projekter og opgaver ved hjælp af ressourcestyring, er man sikker på altid at optimere sin tid.

Hold styr på virksomhedens tid og akiviteter
Øg medarbejdernes engagement og loyalitet
Opdater aktiviteter lige meget hvor du er
Opgavestyring

Opgavestyring
Når et firma eller en virksomhed får en opgave, så er der rigtig mange delelementer at holde styr på, hvilket kan være meget uoverskueligt. Med mange delelementer følger nemlig også ofte mange forskellige medarbejder med forskellige kompetencer, som står for hver deres delelement. Hvem, der skal lave hvad og hvornår, er meget vigtigt at holde styr på, da man på denne måde bruger ressourcerne, man har til rådighed, på bedst mulige vis.

Et af redskaberne, man blandt andet kan bruge til at holde styr på det hele, er opgavestyring. Tidligere holdt man styr på opgaverne med post-it, excel-ark, e-mail og andre metoder, som bare kan være med til at forvirre mere. Sådan behøver det heldigvis ikke længere være. Teknologien har udviklet sig rigtig hurtigt inden for de sidste 10 år, og er i dag blevet en implementeret del af vores hverdag – på arbejde såvel som i fritiden. Derfor giver det også rigtig god mening at tage teknologien til hjælp, når det kommer til opgavestyring.

Opgavestyring App
Man kan blandt andet vælge at benytte sig af en app til iPhone, iPad, Android eller lignende. På denne måde bliver det nemlig nemt for alle involverede parter at være opdateret til enhver tid. Ved at køre opgavestyringen over app sikre man, at alle har mulighed for at følge opgaven, samt få nye meddelelser hvis ændringer skulle opstå.

Denne form for opgavestyring sikre, at ressourcerne bliver brugt på den rigtig måde. På denne måde vil kunden og virksomheden være yderst tilfredse, da tid og penge bliver brugt korrekt. Det er en nem og overskuelig måde, hvorpå alle kan holde styr på de forskellige delelementer i opgaven, så planen er fuldstændig klarlagt for alle parter.

Ressourcestyring

Name E-mail Message Submit