Digital Visual Solutions
Umbraco

Umbraco

Umbraco CMS

Umbraco er et gratis, .NET baseret open source system, som betyder, at alle IT-brugere uanset kendskabsgrad til programmering kan vedligeholde og redigere i mere eller mindre avanceret website. Umbraco CMS blev første gang udgivet i 2000 og er udviklet af danske Niels Hartvig. Systemet er udviklet i programmeringssproget C#, og det bliver afviklet på en Microsoft Windows platform.

Med et Umbraco CMS system er brugervenligheden og fleksibiliteten i fokus. Umbraco CMS er derudover et topmoderne system, som kan tilpasses til ethvert layout. Umbraco CMS kan bruges til alt fra at opbygge store, komplekse, internationale hjemmesider såvel som simple landingssider til enhver type af virksomhed. Derudover kan Umbraco CMS tilpasses og skræddersyes til ethvert krav, behov og ønske en virksomhed måtte have, og intet er derfor umuligt i Umbraco CMS.

Derudover er der mere end 443.450 aktive installationer af Umbraco CMS world wide pr. dags dato, og et af deres største fordele er, at der findes et stort, proaktivt, online community på over 220.022 medlemmer, som altid står klar til at hjælpe hinanden med spørgsmål, videreudvikling og sparring til platformen. Det er derfor altid muligt at få hjælp til sin løsning – både dag og nat.

Umbraco CMS

Hvorfor Umbraco CMS?

Der findes mange flere end de fem systemer, som vi har beskrevet heri, og det kan være en jungle at navigere rundt i, hvilket system der er det rette, hvis man ikke kender meget til systemerne. Efter mere end 10 år i IT- og udviklingsbranchen med forskellige CMS systemer, inklusiv ét vi selv havde kodet, valgte vi i 2013 at anvende Umbraco CMS både som internt system til vores egne hjemmesider men også som udgangspunkt for vores kunders hjemmesider og e-handelsløsninger. Siden 2013 er vi desuden blevet Umbraco Registered Partner og certificerede Ucommerce partnere, og derfor udvikler vi nu alle corporate web- og e-commerce løsninger i Umbraco CMS. Disse certificeringer er derudover med til at sikre vores kunder de ultimative bedste løsninger indenfor webudvikling og e-handel, som lever op til nutidens høje krav og standarter for online tilstedeværelse. Det betyder også, at vi underviser vores kunder i, hvordan de bruger deres backend, så de selv nemt og hurtigt kan komme i gang med at redigere i deres hjemmesider.

Langt de fleste CMS systemer i dag kan alt det, et godt CMS system skal kunne, og derfor er der ikke nødvendigvis store fordele eller ulemper ved de forskellige systemer. Som Umbraco bureau valgte dog primært Umbraco fordi, det anvender .NET programmeringssprog og Microsoft miljøer, som vi allerede arbejdede med i forvejen, men derudover valgte vi det også, grundet det er open-source, det er nemt at flytte rundt, og der er heller ikke en masse licenser, man skal købe sig adgang til. Derudover har Umbraco også et mål om både at være udviklernes, designernes og redaktørernes foretrukne platform, hvilket gør Umbraco CMS helt unikt som system.

Umbraco fordele
En betydelig fordel ved at anvende Umbraco CMS er også det store online community, de har, hvor mere end 220.022 aktive medlemmer står klar til at hjælpe hinanden og dig med videreudvikling af platformen. På den måde er Umbraco CMS et dynamisk, topmoderne system, der hele tiden er en frontløber i branchen. Derudover administrerer de hjemmesiden, Umbraco.tv, hvor man kan finde et hav af video og guides til Umbraco CMS, så man hurtigt og nemt selv kan komme i gang med at lære en masse omkring platformen.


Umbraco

Umbraco


Umbraco support og videreudvikling

Om du har din webløsning hos os eller en anden udbyder, kan vi hjælpe med Umbraco support og Umbraco udvikling på din Umbraco webshop eller CMS løsning.

Professionelle umbraco responsive web-løsninger med mulighed for bl.a. ucommerce og intranet. Design og udvikling af kundespecifikke løsninger uden bruge af 3. parts udviklere og designere.Umbraco Website

Umbraco website

Med en Umbraco website er der et hav af integrationsmuligheder med de fleste ERP systemer, så du kan få lige den løsning, du ønsker.

Med Umbraco back-end er du desuden sikret et meget brugervenligt CMS, som er utrolig nemt at arbejde med.

Umbraco Webshop

Umbraco commerce
Umbraco e-commerce
Umbraco web design


Umbraco hjemmeside


Umbraco hjemmeside

En mobilvenlig hjemmeside er i høj grad blevet en nødvendighed, da andelen af mobil trafik fra bl.a. smartphones og tablets er steget markant. Med en responsive Umbraco hjemmeside sikrer du, at dit brand og dine produkter præsenteres professionelt, uanset hvilken enhed dine kunder/kundeemner anvender.

Med en responsive Umbraco hjemmeside sikrer du en professionel og brugervenlig interaktion mellem dit brand og kunder/kundeemner.

Med en responsive Umbraco hjemmeside eller en Umbraco webshop sikrer du desuden en vigtig del af din fremtidige Umbraco SEO, da Google siden foråret ’15 har valgt at vægte mobilvenlige hjemmesider højere.Hvad er et CMS system?

Hvad er et CMS system?

Et CMS system er et stykke software, man anvender til at organisere og lette arbejdet med internt i en virksomhed, hvor en eller flere personer kan få adgang til håndtering af elektronisk indhold i systemet – med andre ord er det altså et system, som kan styre og vise ens indhold og hjemmeside. Heri kan man derfor redigere i virksomhedens hjemmeside, oprette nye undersider, indsætte tekst, billeder, grafik og meget andet.

I et CMS system er indholdet adskilt fra præsentationen. Det vil altså sige, at man kan skifte ud i designet/præsentationen, så ofte man vil, uden at selve indholdet bliver berørt. På den måde er det nemt at opdatere både udseendet og indhold på sin hjemmeside, så den altid fremstår opdateret og moderne, uden at man bliver nødt til at kunne kode, hvilket er en stor fordel, da ”almindelige mennesker” hurtigt kan komme i gang med hjemmesideredigering uden at skulle have kendskab til programmering. Desuden man kan redigere i sit CMS system fra enhver, almindelig webbrowser, og det er derfor muligt at redigere i sit CMS system, uanset hvor i verden man befinder sig.

Et CMS system kan derudover anvendes til alt fra store, komplekse og data-tunge hjemmesider til mindre, simple hjemmesider, da der nemt kan tilføjes flere funktioner og udvidelsesmuligheder, end det f.eks. er muligt i et blog-system.

Umbraco support

Umbraco support
Umbraco er en meget brugervenlig platform, men derfor kan det nu stadig være, at man får brug for lidt vejledning til opsætning. Det kan være rigtig svært at vide, hvem man skal gå til for at få den rette vejledning. Umbraco består af et kæmpe netværk med tidligere og nuværende bruger, som man altid kan tage kontakt til.

Hvis man benytter Umbracos netværk som support, kan man trække på andres brugers erfaringer, og sikre sig, at man ikke begår de samme fejl. Desuden indeholder Umbraco en masse pakker, som andre Umbraco-bruger har designet, og hvem er bedre til at give support i disse pakker end designeren. Du kan altså få en meget professionel support fra andre Umbraco-brugere.Umbraco udvikling

Umbraco udvikling
Umbraco er en dansk open source CMS platform, som rigtig mange virksomheder benytter sig af, når der skal designes en hjemmeside. Og dette er med god grund. Umbraco er en meget brugervenlig platform, hvor det er nemt at udvikle sin drømme hjemmeside. Umbraco understøtter både små og store websites, og derfor er det også en oplagt platform at bruge til de fleste projekter.

Hvis man er en virksomhed med mange bolde i luften, kan det dog godt være, at man ikke lige har tid til at sætte sig ind i, hvordan Umbraco udvikling fungere. Derfor kan man heldigvis kontakte en lang række forskellige Umbraco partner firmaer, som kan konsultere dig, og faktisk udvikle det hele for dig. På denne måde er du sikret et rigtig godt resultat, så både du og dine kunder kan være tilfredse.


Umbraco CMS

Umbraco CMS
Umbraco er en open source CMS, som bliver brugt at rigtig mange mennesker verden over. Umbraco har udmærket sig indenfor IT branchen af flere grunde. En af dem er, at Umbraco er en meget pålidelig platform, som har en rigtig stor brugervenlighed. Dette giver dig mulighed for nemt at foretage ændringer på din side, hvis du er utilfreds med noget.

Umbraco CMS har rigtig mange smarte og gode funktioner. En af dem er blandt andet, hvis du foretager en ændring på din side, som du ikke alligevel synes fungerer, så kan du blot gå tilbage til den forrige version uden at skulle foretage flere ændringer. Umbraco giver dig muligheden for at arbejde med din side på en smartere og hurtigere måde, så dit designmål kan nås uden al for mange forhindringer.

Umbraco CMS vs. andre CMS systemer


Umbraco vs drupal

Drupal

Sidstnævnte CMS system er det hollandske, PHP, open-source, Drupal, som oprindeligt er udviklet på et universitet i Antwerpen af Dries Buytaert, som stadig er leder af virksomheden. Drupal har siden 2009 haft en dansk forening, Drupal Danmark, som er tilknyttet det international Drupal arbejde med at udbrede Drupal hjemmesider. Der findes mere end 10,500 modes, temaer og plugins til fri afbenyttelse til systemet.

Umbraco vs drupal
Nogle af Drupals kernemoduler er blandt andet personlige brugerprofiler, temaer, RSS feeds, kontaktformularer, statistik-moduler samt meget mere.

Umbraco vs wordpress

WordPress er også en afart af et CMS system, men det er mere kendt som værende et blog-system end et egentligt CMS system, da det er kodet med et blogging script, men i det senere år er det gået hen og blevet et meget populært CMS system over hele verden, som nu også kan håndtere større, komplekse hjemmesider.
Umbraco vs Wordpress

Hvad er Wordpress?
WordPress er især kendt for at være et meget brugervenligt system, som er let at sætte sig ind for enhver, og det er let at opbygge en

Wordpress hjemmeside med et hav af plugins og temaer at vælge imellem. Temaer er færdige skabeloner til hjemmesidens layout, hvorefter siden kan tilpasses til den specifikke brug. Wordpress bliver ofte anbefalet til nybegyndere til mere simple hjemmesider.

Umbraco vs sitecore


Umbraco vs magento

Magento

Et fjerde CMS system er Magento, der også er open source. Magento hjemmeside er en e-handelsplatform, og systemet kan derfor kun anvendes til e-commerce løsninger. Denne software er skrevet i PHP kode og stammer fra Californien, USA, og systemet blev første gang udgivet i marts 2008. Den populære handelsplatform, eBay, har ejet virksomheden i et par år, men i 2015 blev virksomheden igen et selvstændigt, privatejet firma.

Systemet egner sig godt til både store og små webshops, og der findes også her et hav af udvidelser og plugins, som kan anvendes til at gøre sit system mere brugertilpasset. Derfor er det nemt for enhver virksomhedsejer at redigere i og tilpasse sit varesortiment på platformen, som også bliver anvendt af mange danske virksomheder.

Umbraco vs joomla

Joomla!

Et andet kendt, prisvindende CMS system er Joomla. Joomla er ligesom Umbraco CMS et gratis, open-source system, hvor man ikke skal betale for årlige licenser eller andet.
Umbraco vs joomla
Joomla anvendes på omkring 2,7 % af alle hjemmesider i verden, og det anvendes både af store såvel som mindre private samt offentlige virksomheder og privatpersoner. Joomla hjemmeside CMS system blev første gang udgivet i september 2005, hvorefter det sidenhen har er blevet anvendt af brugere over hele verden.

Umbraco vs shopify


Umbraco

Hvorfor vælge Umbraco?

Umbraco er fleksibelt og skalerbart open source cms system. Umbraco er et brugervenligt cms system til websites og webshops.

Hvem bruger Umbraco?

Umbraco er en af de mest populære platforme blandt B2B websites. Der er ca. 400.000 websites der er lavet i Umbraco Open source systemet.

Hvad koster Umbraco

Umbraco CMS er et open source system og er gratis at downloade.

Hvad betyder Umbraco

Umbraco er et open source Content Management System til at organisere og håndtere visning digitalt indhold på nettet på websites og webshops.


Umbraco e-handelsløsning

søgemaskineoptimering umbraco

umbraco seo
webbureau umbraco
umbraco fordele
umbraco B2B
umbraco intranet
Umbraco København
Umbraco Odense
Umbraco Århus
Umbraco Ålborg

umbraco udviklingshus
webbureau umbraco

Umbraco seminar
Umbraco webinar
Umbraco kursus

Umbraco
Name E-mail Message Submit