Digital Visual Solutions
Digital bureau

Digital bureau

Hos Diviso har vi mange års erfaring med webdesign, webudvikling og optimering/support på eksisterende webløsninger.
Vores løsninger baseres på Umbraco CMS, og vi, som et digitalt bureau, leverer alt fra helt simple websites til komplette e-commerce løsninger.
Diviso

Diviso

Umbraco CMS

Brugervenlig back-end med Umbraco

Alle web-løsninger hos Diviso er baseret på Umbraco CMS. Umbraco CMS driver nogle af verdens største hjemmesider, som har et utal af udvidelser og plug-ins, som gør dette CMS system til et af de mest alsidige.

Digital bureauCorporate web

Corporate web

Corporate web

Optimal visning af dit site på alle platforme

Som et Umbraco webbureau har stor erfaring med udvikling af responsive web-løsninger, som sikrer, at dit site vises optimalt uanset platform. Øg din konvertering med en responsive Umbraco-baseret løsning fra Diviso.

Hvad er et digitalt bureau?

Et digitalt bureau bruger forskellige tracking værktøjer til at analysere kundeadfærd og et digitalt bureau tilbyder også design, udvikling og integration både på web og apps.

Webburau

Webbureau

Digital bureau

Digital bureau Jylland

Digital bureau JyllandDigital bureau København

Digital bureau KøbenhavnDigital bureau Århus

Digital bureau Århus

Digital burau Odense

Digital bureau Odense

Webbureau

Digital bureau Randers

Digital bureau Randers

Digital bureau Ålborg

Digital bureau Ålborg

Digital burau Vejle

Digital bureau Vejle

Digital burau Kolding

Digital bureau Kolding

Digital bureau

Få min. 20% mere ud af din digitale investering i web & app

Virksomheder bruger min. 20% af det årlige budget på aktiviteter der ikke skaber mere værdi for virksomheden. Selv de mindste opgaver skal igennem flere fordyrende led hos bureauet før der kan laves estimater.
Hos et digital bureau har du direkte dialog med en fast kontaktperson der sikrer en hurtigt og præcis afklaring på både små og store opgaver.
Udbyttet af dette gør at du kan bruge dit budget på elementer der skaber mere værdi for Jeres virksomhed og eliminere mængden af misforståelser.
Vi ser ofte løsninger der er meget ressourcekrævende i forhold til løbende vedligeholde i takt med virksomhedens udvikling. Dertil kommer at fokus burde ligge på at skal ses at et website burde blive betragtet som en fast del af salgsorganisationen og den digitale markedsføring, og dermed være med til at vækste virksomheden ved hjælp af øget salg og nemmere kommunikation med udadtil.
Med et website baseret på nyeste teknologi bliver det nemmere for marketing at vedligeholde og dermed frigive ressourcer til anden værdiskabende aktivitet.
Hos os er vi drevet af passionen omkring web, hvilket skaber flere kunder til Jeres virksomhed.

Dette vil ses med følgende resultater:

Øget konvertering af besøgende
Bedre udnyttelse af budgettet
Optimalt udbytte af interne ressourcer


Webbureau Jylland


Name E-mail Message Submit