Digital Visual Solutions
Umbraco CMS

Umbraco CMS

Hvad er Umbraco CMS?

Umbraco er en open source CMS, som bliver brugt at rigtig mange mennesker verden over. Umbraco har udmærket sig indenfor IT branchen af flere grunde. En af dem er, at Umbraco er en meget pålidelig platform, som har en rigtig stor brugervenlighed. Dette giver dig mulighed for nemt at foretage ændringer på din side, hvis du er utilfreds med noget.

Umbraco CMS har rigtig mange smarte og gode funktioner. En af dem er blandt andet, hvis du foretager en ændring på din side, som du ikke alligevel synes fungerer, så kan du blot gå tilbage til den forrige version uden at skulle foretage flere ændringer. Umbraco giver dig muligheden for at arbejde med din side på en smartere og hurtigere måde, så dit designmål kan nås uden al for mange forhindringer.


Umbraco CMS
Umbraco CMS

Umbraco

Umbraco CMS er en platform, som mange virksomheder benytter sig af til deres websides. Det er en open source CMS, hvilket helt klart har sine fordele. Dette betyder blandt andet, at det er gratis at benytte sig af platformen, så hvis man er en god udvikler, kan man faktisk lave sin egen umbraco hjemmeside stort set gratis.Hvis man ikke er så kyndig i alt det tekniske, så kan man vælge at tage kontakt til en Umbraco udvikler eller en Umbraco partner, som helt sikkert kan opfylde dine krav. Det skal dog siges, at Umbraco CMS er en meget brugervenlig platform, så der er en slags learning-curve, hvis man gerne vil være bedre til at udvikle.h


Umbraco support og videreudvikling

Om du har din webløsning hos os eller en anden udbyder, kan vi hjælpe med Umbraco support og Umbraco udvikling på din Umbraco webshop eller CMS løsning.

Professionelle umbraco ecommerce web-løsninger med mulighed for bl.a. ucommerce og intranet. Design og udvikling af kundespecifikke Umbraco website løsninger uden bruge af 3. parts udviklere og designere.
Umbraco CMS


Umbraco CMSUmbraco CMS
Umbraco CMS


Name E-mail Message Submit