Digital Visual Solutions

Webbureau ViborgDigitalt bureau Viborg
Webbureau Viborg


Viborg

Viborg er en by i det midtjyske med omkring 40.000 indbyggere. Det er også en af Danmarks ældste byer, og har derfor en rigtig lang historie. Denne kan man blandt andet se ved at kigge på nogle af bygningerne i Viborg. Viborg Domkirke er blev bygget tilbage i år 1100, hvor Viborg også grundlagde Viborg Katedralskole. Dog er den nye Katedralskole bygning først opført i 1922, men stadigvæk arkitektonisk fantastisk flot.

Hvis man ikke er så meget til at kigge på bygninger, så kan man gå en tur ned ad gågaden og kigge på butikker, samt at spise på en lækker café. Man kan også tage i Viborg svømmehal, hvis der skal lidt mere fart over feltet. Man kan dog også nyde naturen nede ved Viborgsøerne, eller tage et smut ud til Dollerup Bakker, hvor man kan se istidens præg på den danske natur.

Hvis man bor på et hotel i Viborg og har flere overnatninger, så er der mulighed for at tage på nogle ture ud af byen. Her kan man for eksempel tage op til Limfjorden, og nyde en dejlig dag i solen med lækkert badevand. Man kan også tage til Mønsted Kalkgruber og se på flagermus, dette falder i hvert fald altid i børnenes smag.
Webbureau Viborg

Webbureau Viborg

Webbureau Holstebro
Webbureau Silkeborg
Webbureau Odense
Webbureau Jylland
Webbureau København
Webbureau Århus
Webbureau Randers
Webbureau Herning
Webbureau Viborg

Webbureau Viborg

Digital marketing bureau Viborg
SEO bureau Viborg
Marketing bureau Viborg
Webbureau Viborg
Web design Viborg
Hjemmeside design viborg