Digital Visual Solutions
Webudvikling

Webudvikling

Når du skal vælge et CMS system til din webudvikling, så vælger de fleste idag et åbent, fleksibelt og nemt open source system.

Et website eller en webshop er omdrejningspunktet for hele den digitale forretning. Derfor bør man kigge på sin platform og hvilken udviklingspartner man vælgerDigitale webløsninger

B2B webudvikling

En solid B2B løsning skaber resultater og performer optimalt. Både når det kommer til integration, søgemaskineoptimering og datasikkerhed.
Få en platform, der passer til websites, webshops, applikationer, API og meget mere.
Hvad er webudvikling?

Generelt er webudvikling det arbejde, der er involveret i at designe og skabe et websted, der kan strække sig fra at indeholde en simpel, statisk side med almindelig tekst eller data til komplekse applikationer, online shopping-grænseflader og sociale netværkstjenester. Udviklingsprocessen er ofte et samarbejde mellem afdelinger hen imod en samlet vision, snarere end domænet for en udpeget afdeling eller endda en eneudvikler.

Webudvikling kan omtales på mange måder, og der er forskellige opfattelser af, hvad en webudvikler er og kan være. Der er tre områder inden for webudvikler specialisering: front-end, back-end og full-stack. Front-end-udviklere er ansvarlige for adfærd og visuals, der kører i brugerbrowseren, mens back-end-udviklere håndterer serverne, og full-stack omfatter begge områder. For nuværende udviklere vil de vigtigste ikke-designmæssige aspekter ved at bygge websteder dukke op, dvs. at skrive markups og kode, men webudvikling er blevet lettere tilgængelig og tilgængelig via brugen af ​​indholdsstyringssystemer (CMS), der hjælper med at gøre design og at administrere indhold nemmere med kun grundlæggende tekniske færdigheder - der er mindre krav om at lære specifikke kodesprog (HTML, CSS og JavaScript) for at skabe responsivt webdesign, tilgængeligt via en browser på stationære pc'er eller mobile enheder.


webudvikling open source


Webløsninger design

Webudvikling design

De designmæssige krav til webudvikling kan være store fra dag 1. Det er derfor meget vigtigt, at du vælger en webudviklings løsning, der er teknisk og designmæssigt er funktionel fra starten med den rette digitale konceptudvikling. Webudviklingens platform skal også være let at bygge videre på mht digital markedsføring, herunder opdateringer og mindre justeringer er mulige.

Website udvikling
B2B webløsninger

B2B webudvikling

En responsiv webudviklet b2b løsning er et krav, og den skal fungere lige godt, uanset om dine besøgende eller kunder besøger din webløsning fra computer, bærbar, tablet eller mobil enhed.


Professionel webløsning

Professionel webudvikling

En professionel B2B webudviklet løsning, er en som dine kunder og besøgende nemt og hurtigt interagere med. Samtidigt skal det være en velfungerende professionel webløsning som fokuserer på dine produkter, ydelser eller din service.


Webudvikling


Name E-mail Message Submit