Digital Visual Solutions
Webløsninger

Webløsninger

Når du skal vælge CMS-system (Content Management System) til din firma hjemmeside og webløsning, så vælger de fleste idag et åbent, fleksibelt og nemt open source system.Digitale webløsninger

Digitale webløsninger


Webløsninger
Webløsninger design

Webløsninger design

De designmæssige krav til webløsninger kan være store fra dag 1. Det er derfor meget vigtigt, at du vælger en webløsning, der er teknisk og designmæssigt er funktionel fra starten. Webløsningens platform skal også være let at bygge videre på, herunder opdateringer og mindre justeringer er mulige.
B2B webløsninger

B2B webløsninger

En responsiv webløsning er et krav, og den skal fungere lige godt, uanset om dine besøgende eller kunder besøger din webløsning fra computer, bærbar, tablet eller mobil enhed.


Professionel webløsning

Professionel webløsning

En professionel B2B webløsning, er en som dine kunder og besøgende nemt og hurtigt interagere med. Samtidigt skal det være en velfungerende webløsning som fokuserer på dine produkter, ydelser eller din service.


Adwords


Adwords

Adwords
Virksomheder har et mål. Nemlig at komme hurtigt ud til deres kunder, således deres produkt vælges frem for andres. Her er Adwords en rigtig god mulighed for lige netop dette. Adwords er et reklame redskab fra Google, som kan være med til at sikre, at din virksomhed bliver set af kunderne, så snart de på Google søger efter et produkt, som du tilbyder. Ved at bruge Adwords, så er der altså mulighed for hurtigt at få fat på kunderne.

Adwords kan være med til at tiltrække flere kunder på kortere tid, hvilket kan resultere i, at online-salget stiger. Desuden giver Adwords også mulighed for at annoncere både lokalt og globalt, så dine reklamer når ud til flest mulige kunder. En anden ting, som er rigtig godt ved Adwords, er, at du ikke skal betale før, nogle har klikket på din annonce. Man betaler altså klik, hvilket vil sige, at man betaler først for sine annoncer, når salget muligvis er steget. Adwords er en oplagt måde at nå sine kunder på, og det er samtidig nemt for dig at holde dine reklamer opdateret.

Feature 2

Adwords markedsføring
Når man har en virksomhed, så er det meget vigtigt, at man har en markedsføringsplan. Gennem en sådan plan kan man nemlig sikre, at man når ud til flest mulige kunder, således salget kan stige. Som virksomhed kan man blandt andet vælge at bruge Adwords i sin markedsføring.

Adwords er en platform fra Google, som giver virksomheder mulighed for at annoncere direkte til kunderne. Annoncering vil være søgeordbaseret. Det vil sige, at når en potentielt kunde søger på fx et produkt i Google, som du tilbyder, så vil din annonce dukke op, som en af de første på siden. Dette kan være med til at sikre, at dit produkt får mere opmærksomhed, hvilket kan fører til øget kundekreds og online-salg.

Desuden kan Adwords markedsføring både føres lokalt og globalt samt tilpasses de forskellige demografiske grupper. Det giver altså dig muligheden for at tilpasse dine annoncer, således de rammer din målgruppe mere præcist. Adwords er en god og stabil løsning, når det kommer til markedsføringen.

Adwords


Adwords optimering
Det er rigtig fint, at en virksomhed har forskellige annoncer, men hvis ikke de annoncer leder til flere kunder og mere salg, kunne det godt være, at man skulle overveje at optimere sine annoncer. Dette kan Adwords hjælpe din virksomhed med. Adwords er en Google-løsning, som man tilpasse annoncerne til dine kunder, så du fået flere klik.

Hver gang en potentiel kunde søger på et produkt, du tilbyder, vil din annonce dukke op på siden. Dette giver mulighed for at udvide ens kundekreds, og man kan således optimere sine annoncer, så de rammer mere præcist, og derved bliver mere relevant, der hvor de vises. Dette vil resultere i, at man får mere for pengene, da annoncerne vil tiltrække flere kunder.

Webløsninger


Name E-mail Message Submit