Digital Visual Solutions

Ucommerce Umbraco

Kundetilpasset Ucommerce

Vælger du Ucommerce til dit website, tager dette udgangspunkt i standard e-handels elementer, som tilpasses til dit site, design og brugerflow. Dertil kan der tilkøbes yderlige custom Umbraco Ucommerce funktioner til dit site.

Vi tilbyder Ucommerce sites, hvor priser og andre konkurrencefølsomme informationer er beskyttet med login. Varesortiment m.m. kan dog placeres offentligt, så alle besøgende kan få indblik i varelager og varenumre.
Vi tilbyder også B2C Umbraco Ecommerce løsninger, som alle kender fra diverse Umbraco webshops. Her er varesortiment, priser, information m.m. frit tilgængeligt for alle.
Ucommerce Umbraco


Ucommerce Umbraco


Umbraco
Umbraco CMS er en platform, som mange virksomheder benytter sig af til deres Umbraco websites. Det er en open source CMS, hvilket helt klart har sine fordele. Dette betyder blandt andet, at det er gratis at benytte sig af platformen, så hvis man er en god udvikler, kan man faktisk lave sin egen Umbraco hjemmeside stort set gratis.

Hvis man ikke er så kyndig i alt det tekniske, så kan man vælge at tage kontakt til en Umbraco udvikler, som helt sikkert kan opfylde dine krav. Det skal dog siges, at Umbraco CMS er en meget brugervenlig platform, så der er en slags learning-curve, hvis man gerne vil være bedre til at udvikle.Ucommerce UmbracoUcommerce Umbraco
Ucommerce Umbraco


Name E-mail Message Submit