Digital Visual Solutions

Tidsregistrering

Igennem tidsregistrering får du et veldokumenteret tidsforbrug, så du mere præcist kan fakturere dine kunder for det arbejde virksomheden udfører. Ikke nok med at kunden er sikret korrekt fakturering, så er det også nemmere for virksomheden at holde styr på hvad der bliver udført af værdiskabende aktiviteter, og vide hvad de bruger deres ressourcer på. IT i brugen af tidsregistrering giver det bedste overblik, den mest præcise registrering og en mere optimeret arbejdsstyrke. Man øger effektiviteten blandt medarbejderne ved at registrere tid igennem en service app til tidsregistrering.

Tidsregistrering app


Hvorfor tidsregistrering?


Man kan registrere tiden online i enten websites, på mobil eller tablet, og det giver mulighed for mobil optimering af timer, ved hjælp af en app. Hvor som helst og når som helst kan en virksomhed holde styr på tidsregistrering, og på den måde være mere præcis i registreringen af tid. Det er meget vigtigt i dag at følge med den teknologiske udvikling, og med IT implementeret i registreringen af virksomhedens arbejdstid, så bliver det nemmest for både medarbejdere, virksomhed og kunder. Det giver mere fokus og overskud på arbejdspladsen at er er styr på hvad ressourcerne bliver brugt på og hvordan de bliver brugt. Man kan altid optimere den tid man bruger på diverse projekter og opgaver, og med en app til tidsregistrering får man de bedste chancer for at holde sig opdateret.Timeregistrering app

Digital timeregistrering
For alle virksomheder og firmaer er det rigtig vigtigt, at man har styr på de ressourcer, som man har til rådighed. Et af redskaberne til dette kan være timeregistrering. Med digital timeregistrering er det rigtig nemt at få et overblik over, hvor meget tid, der går til de forskellige projekter, og hvorvidt tidsbegrænsningerne overholdes. Desuden giver det også mulighed for, at alle medarbejder kan holdes opdateret om de forskellige projekter til enhver tid. Dette gør, at den enkelte medarbejder ved, hvornår deres kompetencer er ønsket, da man løbende kan følge projektets udvikling.

Hvad er timeregistrering?

Ved at bruge digital timeregistrering undgår man spild af ressourcer, da man hele tiden har overblik over, hvordan timerne bruges. Med timeregistrering er det også rigtig nemt at sørge for, at det rigtige antal bliver registreret. Dette giver en korrekt fakturering, så kunden fortsat vil være tilfreds.

Umbraco seo

Tidsregistrering
Name E-mail Message Submit