Digital Visual Solutions

Remarketing

Har du nogensinde shoppet på nettet og efterfølgende set reklamer/annoncer for den webshop du har besøgt, produkter du har kigget på eller lignende?

I så fald kender du en smule til remarketing og hvordan det kan bruges til at skabe leads, konverteringer, brand awareness eller mersalg.

Bliv husket med remarketing målrettet målgrupper på et databaseret grundlag. Re-engager kunder og kundeemner med remarketing annoncer, sociale medier, email og meget mere.

Hvad er remarketing?Brand virksomheden realtime straks efter første online touchpoint.
Automatisk re-engagering af kunder og kundeemner med online branding annoncer baseret på realtime kundedata opsamlet på jeres online platforme.

Få jeres budskaber ud hurtigt, effektivt og nemt.
Promovere kampagner og produkt lanceringer mod tidligere besøgende eller brugere. (op til 540 dage) Genaktiver eksisterende kunder og kundeemner med målrettede annoncer.

Hæv konvertering på fokus områder
Skræddersyede annoncer målrettet interesser, handlinger og adfærd. Øg aftersale, reeksponer produkter eller leadgenere på eksisterende emner.

Hvad er remarketing?

Bliv husket med remarketing målrettet målgrupper på et databaseret grundlag. Re-engager kunder og kundeemner med remarketing annoncer, sociale medier, email og meget mere.

Hvad betyder remarketing?
Hvorfor anvende remarketing?

Remarketing er et stærkt værktøj til at øge brand loyaliteten og kendskabsgraden blandt nye og eksisterende kunder/kundeemner. Med retargeting kan du vælge at køre vedvarende brand annoncering målrettet mod besøg på din hjemmeside, din Youtube kanal, din Facebook side, brugere der har brugt din app m.v. I forbindelse med digital marketing kampagner eller nye produkter, kan du skifte dine brand annoncer ud med produkt remarketing og påvirke dine kundeemner gennem købsprocessen. Med en online købsadfærd hvor brugere ofte sammenligner priser, søger information m.m. på forskellige sites, kan dine produkt annoncer i sidste ende sikre en konvertering i netop din butik.

Med remarketing betaler du kun for de klik der kommer på dine annoncer. Dette betyder at du kan opnå relativt mange eksponeringer som reelt er gratis at få vist og sikre dit brandkendskab via dine remarketing lister.
Hvad er remarketing vs. retargeting?
Hvad er Facebook retargeting?Remarketing med Google AdsRemarketing via YouTubeHvornår bruger man remarketing?
Frekvensbegrænsning

Remarketing bliver ofte set som stalking af kundeemner og noget der har negativ virkning på din målgruppe og dit brand. Dette kan også godt være tilfældet, hvis du bombarderer dine målgrupper med retargeting uden nåde.

Med frekvensbegrænsning er det muligt at begrænse det antal gange en kampagne, annoncegruppe eller annonce vises til en bruger. Denne begrænsning kan sættes til daglige, ugentlige eller månedlige begrænsninger og du er altid i kontrol over hvor mange gange dine annoncer vises.

Dette betyder at du kan undgå overeksponering af dine brand/produktannoncer og påvirke din målgruppe negativt.

Vi anvender som standard en frekvensbegrænsning på 3-5 daglige visninger pr. bruger. på en kampagne. Dette antal kan selvfølgelig revurderes ud fra indsamlet data eller ønske.


Typer af remarketing

Med remarketing har du mulighed for at anvende forskellige typer af remarketing og derved vise dine annoncer, hvor det er mest relevant. Herunder kan du finde de mest anvende typer af remarketing og læse mere om disse.

Dynamisk remarketing

Remarketing via applikationer

Søgeordsannoncer

Facebook remarketing


Hvordan fungerer remarketing?


Brand remarketing

Brand remarketing

Øget eksponering og brand loyalitet med brand remarketing. Retarget kundeemner realtime.

Branding
Awareness
Realtime
Eksponering

Brand eksponering målrettet dine remarketing emner styrker din profilering blandt besøg og tidligere kunder. Databaseret markedsføring mod eksisterende besøg/kunder med det formål at styrke dit brandkendskab og brand loyalitet.

Med brand remarketing sørger du for at eksponere dine eksisterende kunder og kundeemner for dit brand mellem køb, kampagner og events. Dette sikrer, at dit brand altid er i din målgruppes underbevidsthed, når der skal tages en beslutning.

Med en stærk brand eksponering kan du desuden påvirke kundeemner, der sammenligner produkter, priser m.m. på tværs af virksomheder. Din brand profilering kan derfor have stor indflydelse på den endelige konvertering, og er derfor et essentiel del af en online markedsføringsstrategi.

Produkt remarketing

Produkt remarketing

Genaktivering af kunder og kundeemner med målrettede kampagner.

Kampagner
Produkter
Lead generering
MersalgDatadrevet markedsføring af produktkategorier, varenumre m.m. målrettet mod adfærds bestemte segmenter baseret på dataopsamling. Effektiv re-engagering af potentielle og eksisterende kunde emner.

Datadrevet markedsføring af kampagner og produkt kategorier, varenumre m.m. målrettet mod adfærds bestemte segmenter baseret på dataopsamling. Effektiv re-engagering af potentielle og eksisterende kundeemner.

Automatiserede kampagner

Udfra kundedata opsamlet på jeres online platforme, kan der oprettes specifikke målgrupper på f.eks. :

Alle brugere/besøg
Produktsider/produktkategorier
Download
Besøg fra nyhedsbreve
Antal besøg
Geografi - land/region/by
Demografi - køn/alder
Online køb/booking
Kunder med login
Indkøbskurv men ikke ordret
Sidste online aktivitet

Kombinationen af målgrupper og automatiserede kampagner, giver en unik tilpasning af annoncer til de enkelte besøgendes behov og interesser og sikrer samtidigt løbende markedsføring mod varme potentielle leads eller mulighed for mersalg og krydssalg til eksisterende kunder.

Ad hoc kampagner, events og budskaber.

Saml kundeemner op igen som ved sidste besøg var i begyndelsen af købsprocessen med opdaterede budskaber, som er hotte lige nu, som f.eks. :

Produkt lanceringer
Messe invitationer
Udgivelse af videoer
Tilbud
Events/åbent hus

Promovere kampagnerne og budskaber mod tidligere besøgende eller brugere. (op til 540 dage)

Gør kolde leads varme igen.

Der findes 5 overordnede typer af remarketing, som alle tager udgangspunkt i dataopsamling. Dette betyder kort og godt, at dine brugere medtages i remarketing lister, som er defineret på forhånd ud fra adfærd, demografi, geografi, e-handel m.m.

De 5 typer af remarketing er:

Dynamisk remarketing
Mobil-app remarketing
Search remarketing
Video remarketing
Facebook remarketing


Video remarketing

Video remarketing

Effektiv video markedsføring og organiske video søgeresultater.

Organiske video søgeresultater
Videomarkedsføring
YouTube In-Stream
Youtube In-DisplayMed videoannoncering kan du markedsføre din virksomhed, din ekspertise og dine produkter med videoer op tværs af displaynetværket og YouTube.

YouTube er verdens 2. største søgemaskine, og video er den hurtigst voksende markedsføringsmetode i dag. Populariteten og efterspørgslen for videoindhold er støt stigende, og er en effektiv metode til vidensdeling og brand loyalitet.

Understøt dine salgsargumenter med produkt videoer, brand præsentationer eller guides, som giver din målgruppe indhold af høj værdi.

YouTube In-Stream

Med YouTube In-Stream kan du vise video annoncer på YouTubes visningssider (videoafspiller) og via Googles Display Netværk. Med In-stream opnår du eksponeringer på tværs af enheder – Mobil, tablet og Desktop, da YouTube kan vise dine annoncer på tværs af platforme.

Du kender sikkert YouTubes annoncer, som vises inden din video afspilles. Normalt kan disse springes over efter 5 sekunder, men det er muligt at tvinge en fuld visning af en video annonce.

Video annoncer, der kan springes over, må højest være af 60 sekunders længde
Video annoncer, der ikke kan springes over, må højest være af 15 sekunders varighed.

Man betaler ikke for en visning af en annonce før:

Brugeren har set 30 sekunder – Hvis videoen er længere end det
Brugeren har set hele videoen – Hvis videoen er under 30 sekunders varighed

YouTube markedsføring

Vis dit videoindhold i annoncer, når brugere søger med bestemte søgeord på YouTube. In-Display minder til dels om Google Adwords søgeordsannoncering.

Identificer relevante søgeord for dine videoer og vis annoncer til brugere, der søger efter disse. Med de rette søgeord, relevante for dit indhold og dit brand, kan brugeren være mere tilbøjelig til at se din video, da den er relevant for deres søgning, og brugeren desuden selv vælger, hvorvidt de ønsker at se din video eller ej.

Med YouTube In-Display annoncer er kvaliteten af dit indhold i højsædet. Det handler om at skabe værdi for brugeren, eksempelvis med produkt guides, how-to videoer, produkt præsentationer m.m.

YouTube In-Display placering

Med In-Display annoncering kan dine annoncer vises flere steder på både YouTube og Googles Display Netværk. In-Display annoncer har desuden den fordel, at de også kan vises på YouTubes mobile website – m.youtube.com, hvilket In-Stream annoncer ikke kan.

In-Display annoncer vises på samme måde som Adwords søgeordsannonceringer på Googles søgemaskine. I YouTubes søgeresultater vises dine annoncer i toppen af søgeresultaterne, og du betaler kun for dette, hvis brugeren klikker på din annonce.

Yderligere kan dine annoncer også vises på en afspilningsside, hvor der i højre side er videoforslag til relaterede videoer. Her kan annoncer også vises i topplaceringen, og her betaler du også kun, hvis en bruger klikker på din annonce.
Video remarketing

Med video marketing er det muligt at samle brugere der har interageret med din kanal og efterfølgende anvende disse lister i forbindelse med Adwords og Adwords Video remarketing.

Brugere kan samles i remarketing lister ud fra følgende interaktioner med din kanal eller video:

Brugere der har interageret med dine videoer
Brugere der abonnerer på din kanal
Brugere der har opsagt abonnement på din kanal
Brugere der har set dine In-Stream annoncer
Brugere der har besøgt din kanal

Facebook remarketing


Linkedin remarketing


Google remarketing