Digital Visual Solutions
Corporate website

Corporate website

Udvikling af corporate websites med Umbraco CMS er en oplagt mulighed, hvor man kan få et hav af integrationsmuligheder med de fleste ERP systemer, så man kan lave en tilpasset corporate website.

Med Umbraco back-end har man også et meget brugervenligt CMS corporate website system, som er utrolig nemt at arbejde med.


Corporate website


Corporate website
B2B corporate website

B2B corporate website

corporate website design
B2B corporate hjemmeside

B2B corporate hjemmeside

hjemmeside pris


B2BAdwords


Adwords

Adwords søgeordsanalyse
Adwords er en annonce platform fra Google, som er baseret på søgeord. Det er en oplagt platform at bruge for stort set alle virksomheder. Når en potentielt kunde søger på noget, som er relateret til din virksomhed, så vil annoncer fra din virksomhed dukke op. Dette kan resultere i en større kundekreds, samt øget online-salg. For at Adwords skal virker optimalt, kan det være en rigtig god idé at lave en søgeordsanalyse.

En søgeordsanalyse sørger for at optimere Adwords, således de rigtige ord udløser annoncerne fra din virksomhed. En søgeordsanalyse gransker altså din virksomhed for ord, som er karakteristiske for jeres ydelse. Dette sikre, at annoncerne bliver mere relevante overfor brugeren, hvilket i sidste ende kan føre til flere klik.

Adwords

Adwords annoncer
Det er vigtigt, at man som virksomhed når ud til sine kunder på en hurtigt og effektiv måde. Her kan man blandt andet vælge at bruge Adwords markedsføring. Adwords er en søgeordsbaseret platform fra Google, som blandt andet består af annoncer. Når en potentiel kunder søger på et ord, som er relateret til din virksomhed, så vil din annonce dukke op.

Der findes forskellige type af annoncer. Man kan vælge mellem tekst-, billede- eller videoannonce. Hvilken annonce, man skal vælge, afhænger fuldstændig af, hvilket slags firma man er, og hvilket produkt man yder. Om man vælger en tekst- eller en videoannonce, så kan man få hjælp til at lave den helt rigtige annonce, således den tiltrækker flest mulige kunder.

Adwords

Adwords ekspert
Det er vigtigt, at man i en virksomhed har en marketingsplan, og dette indebærer også eksperter, der kan hjælpe en med alle ens problemer. Når man bruger Googles platform Adwords, er det vigtigt, at man er i kontakt med en ekspert. Eksperten kan nemlig være med til at sikre, at annoncerne repræsentere din virksomhed på den bedst mulige måde, samt et de er meget relevante for hvem de vises.

Adwords og SEO eksperter kan altså være med til at give din virksomhed en bedre kontakt med kunderne, hvilket kan føre til øget kundekreds og online-salg. Eksperterne kan hjælpe dig med allen slags spørgsmål, så du får den rigtige vejledning, således annonceringen fra Adwords passer til din virksomheds temperament og demografiske kundegruppe.

Corporate website


Name E-mail Message Submit