Digital Visual Solutions
B2B website

B2B website

Udvikling af B2B websites med Umbraco CMS er en oplagt mulighed, hvor man kan få et hav af integrationsmuligheder med de fleste ERP systemer, så man kan lave en tilpasset B2B website.

Med Umbraco websites cms har man også et meget brugervenligt website system, som er utrolig nemt at arbejde med, men som også giver en professionel hjemmeside.

B2B website


B2B website
B2B

Website udvikling
Umbraco hjemmeside
Umbraco website
Umbraco udvikling

B2B
B2BAdwords


Adwords

Adwords display netværk
Adwords er en platform fra Google, hvor virksomheder kan tilpasse deres annoncer til deres demografiske kundegruppe. Tilpasning af annoncer giver mulighed for at ramme kunderne mere præcist. Normalt fungere Adwords søgeordsbaseret. Det vil sige, at når en potentiel kunde søger på et produkt, du tilbyder, så vil din annonce dukke op. Man kan dog vælge at udvide det ved at bruge Adwords display netværk.

Display netværk er et netværk af 2 millioner forskellige hjemmesider, som giver dig mulighed for at vise annoncer. Det er en nem måde at komme ud til sine kunder på, da annoncerne fx vises, når man ser en sjov video på Youtube, tjekker sin mail eller andet. Det er altså en mulighed for at nå ud til kunder, inden de har bestemt, hvem de vil købe produktet af. Hvis du vælger at bruge Adwords display netværk, så får du muligheden for at skaffe nogle kunder, som måske ellers ikke havde valgt din virksomhed.

Adwords

Adwords landingssider
Hvis man benytter sig af Adwords i sin digitale markedsføring, så er det vigtigt, at Adwords annoncen fører til en overskuelige landingsside. Det er nemlig rigtig vigtigt, at den potentielle kunde lander det rigtige sted, så potentielt kunde bliver til ny kunde. En landingsside skal indeholde nogle forskellige elementer for at være en god landingsside.

Den skal blandt andet indeholde en call-to-action i teksten. Denne skal være tydelig, så det er helt klart for den besøgende, hvad det næste skridt i processen er. Man kan tilpasse sine landingssider til den demografiske målgruppe, man gerne vil ramme. Desuden er det også en god idé at tilpasse landingssiden til den trafikkilde, som har ført den besøgende hen til landingssiden. På denne måde er man nemlig sikret en god sammenhæng mellem annonce og købsside.

Adwords

Adwords specialist
Det er rigtig vigtigt, at virksomheder har en markedsføringsplan, så der er klare linjer for, hvilken retning man vil gå i. En af de platforme, man kan vælge at benytte sig af, er Adwords. Det er en søgeordsbaseret platform fra Google, som består af annoncer. Disse annoncer vil vises, når en potentielt kunde søger på et ord tæt relateret til din virksomhed, dette kan fx være et produkt du tilbyder.

Hvis man vælger Adwords platformen, så kan det være en god idé at have en Adwords specialist til at hjælpe med alt det praktiske. Specialisten kan sørge for en søgeordsanalyse, som er med til at sikre dig, at dine annoncer er meget relevante for dem de vises. Dette kan fører til en større kundekreds samt højere online-salg. At hyre en Adwords specialist kan altså have en rigtig stor betydning i det lange løb for dig og din virksomhed.

B2B website


Name E-mail Message Submit