Digital Visual Solutions
B2B webshop

B2B webshop

Udvikling af B2B webshops med Umbraco CMS er en oplagt mulighed, hvor man kan få et hav af integrationsmuligheder med de fleste ERP systemer, så man kan lave en tilpasset B2B webshop.

Med Umbraco for man også et meget brugervenlig ny hjemmeside med webshop, som er utrolig nemt at arbejde med.


B2B webshop


B2B webshop
B2B

Umbraco B2B webshop

B2B webshop

Responsiv webshop


B2BAdwords


Adwords

Adwords bureau
Adwords er et værktøj fra Google, som er målrettet virksomheder og deres markedsføring. Den er en platform baseret på søgeord, hvor der laves annoncer ud fra disse bestemte ord, hvilket gør annoncerne meget relevante. Dog kan Adwords og hele markedsføringen være en lag proces, og derfor kan det være en god idé at få hjælp til at få styr på det hele. Man kan blandt andet få hjælp gennem et bureau.

Et Adwords eller SEO bureau kan hjælpe dig gennem hele processen, samt sørge for at dine annoncer hele tiden er optimeret. Dette kan være med til at sikre dig optimeret annoncer, som hele tiden er relevante, og som rammer den demografiske målgruppe, du ønsker. Dette kan i sidste end føre til en øget kundekreds og online-salg.

Youtube

Youtube markedsføring
I dag finder man rigtig mange forskellige platforme på nettet, hvor man kan markedsføre sig selv. En af de platforme, som i høj grad bliver brugt i dag, er Youtube. Det er et medie, som rigtig mange mennesker over hele verdenen bruge, unge som gamle. Derfor er det også et oplagt medie at have reklamer på.

Der er flere måder, man kan vælge at markedsføre sig på, men især annoncer er meget populært på Youtube. Man kan både vælge at bruge billedannoncer, men videoannoncer må siges at være det mest oplagte. Det gode ved videoannoncer er, at man på meget kort tid og effektivt kan få sit budskab ud til forbrugerne. Da Youtube har rigtig mange brugere, kan det altså godt betale sig at investere i annoncer på denne platform.


Linkedin

LinkedIn markedsføring
LinkedIn er verdens største faglige netværk med over 500 millioner bruger. Det er et netværk, hvor det hele handler om networking, og man kan få en masse nye kontakter. Desuden kan virksomheder også lede blandt brugerne for at se, hvem der kvalificeret til en eventuel stilling. Det er et oplagt medie for virksomheder at bruge, da man kan nå ud til rigtig mange mennesker, som er fagligt interesseret i det samme.

Derfor er det også oplagt at lade sig markedsføre på LinkedIn. På denne måde kan man nemlig udvide sit faglige netværk, som giver mulighed for både at finde nye medarbejder samt kunder.